lunes, 22 de octubre de 2007

Notebook de Google.


Hola companys i companyes!!!!

Avui a classe de noves tecnologies hem après a utilitzar el notebook de google. Aquesta eina serveix per guardar pagines, noticies i compartir-ho amb altra gent (persones que tens agregades). És molt útil per fer treballs i poder-ho mostrar als teus companys. A través d'aquest sistema podem guardar les pagines ordenades, guardar fragments de text que ens sigui interessant. A més, tot això ho podem consultar a través de qualsevol ordiandor.
Passos a seguir:
Per poder guardar un fragment del text hem d'anar a la pagina : www.google.com/notebook. Ens conectem i ja podem anar a la pàgina que ens interessa, seleccionem un tros i obrim el llibre de notes (Open Notebook). Després cliquem Clip, en aquest moment ja ha quedat guardat el fragment de text que ens interessa i el podrem veure des de qualsevol ordinador.

Per altra banda, si volem compartir la nostra adreça del Notebook i les nostres carpetes o fitxers, hem d'anar a Sharing options i escriure l'adreça de correu electrònic amb la persona que volem compartir-ho.


Mireia*

No hay comentarios: